53 25 35 54

Om os

Michael Grønborg Axelsen Indehaver

​23 års erfaring som mekaniker, På næsten alle bilmærker.

​Hjørring-værksted bedst i Nordjylland
Nordjylland: Hjørring Autoservice er Nordjyllands bedste bilværksted.

​Af Flemming Junker, flemming. junker@nordjyske.dk

​Det mener i hvert fald brugerne af værkstedsportalen Autobutler.dk, hvor man kan få tilbud på reparationer og bagefter bedømme værkstedets indsats.

​På landsplan indløber der hvert år flere end 30.000 bedømmelser, og på den baggrund har Autobutler.dk kåret landets bedste værksteder.

​Med fem point ud af fem mulige er ”TEC Børkop – Bosch Car Service” i Børkop ved Vejle helt i top, men en række nordjyske værksteder klarer sig også fint.

​Med 4,919 point indtager ”Hjørring Autoservice – Hella Service Partner” i Hjørring den nordjyske førsteplads (og en 10. plads på landsplan).

Den nordjyske andenplads går med 4,737 point til ”Brdr. Davidsen Autoværksted – Autoplus” i Aalborg.Endelig, lige i hælene med 4,735 point, kommer ”Automester Sørensen – Automester” i Nibe ind på en tredjeplads.

​Noget af det kunderne lægger vægt på, er at der ikke dukker skjulte ekstraomkostninger op på regningen, og at værkstedet er dygtigt til at forklare, hvad der skal laves på bilen, lyder det fra Autobutler.dk.

​Her er administrerende direktør Christian Legéne særlig glad for, at alle de bedømte værksteder i gennemsnit scorer 4,6 point.

– Værkstederne gør sig ekstra umage når de får en kunde fra internet, fordi mekanikerne er bange for at blive hængt ud i online bedømmelser, siger han.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.